Mentor

Rasmus Salling

Hovedkompetencer
”HR Partner-to-go” Strategisk sparring, rekruttering, organisationsdesign, udviklingsdialoger, kompetenceudvikling, coaching, ledelse, rådgivning/salg og forretningsudvikling.

Branchekendskab på ekspertniveau
HR området primært, samt rådgivning/salg – den finansielle sektor, og er ved at opbygge kendskab på det juridiske område.

Jeg har +15 års erfaring med HR, kompetence-/personlig udvikling og ledelse fra bl.a. den finansielle sektor men også andre fagområder, hvor stærk faglighed og gode kundeoplevelser/relationer er vigtig for forretningens succes.
I dag er jeg har jeg ansvaret for HR og intern kommunikation i Finanssektorens Uddannelsescenter, en uddannelses-/ og konsulentvirksomhed i den finansielle sektor i Danmark, Færøerne og Grønland.
Vi er ca. 70 medarbejdere, og vi driver desuden hotel og konferencecentret Skanderborg Park.

Som person og leder er jeg både nysgerrig, åben og imødekommende og samtidig både passioneret og ambitiøs.
Jeg har af flere omgange været mentor for kandidatstuderende ved Aarhus Universitet BSS, så sammen med min joberfaring, har jeg erfaring med at lytte og vejlede folk på mange niveauer.
Min forventning til dig, er at du brænder for dit ”projekt”. Så kan vi sammen konkretisere din udfordring og hvordan den kan løses. Hvis ikke jeg kan hjælpe, så har jeg måske nogen i mit netværk der kan.
Privat er jeg gift med Birgitte, og vi bor i Horsens midtby sammen med vores 3 børn på hhv. 11, 14 og 16.

Jan Lindegaard

Kontakt mig hvis du ønsker at blive mentor

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk