Hvad er en Business Angel?

Business Angels er interesserede i at finansiere opstartsvirksomhed. De er ofte selv tidligere iværksættere og har tjent på at sælge deres virksomhed. De bruger så formuen på at investere i andres virksomheder og stiller i flere tilfælde deres viden til rådighed. De ønsker til gengæld indflydelse i form af ejerandele og et aktivt delejerskab. Ofte går flere ”engle” sammen om at investere i en virksomhed, hvilket kan være en fordel for alle parter, fordi der kommer mere viden til stede.

Igennem vores netværk har vi samlet de bedste og mest erfarne iværksættere. Vores viden kan hjælpe din virksomhed med at nå målet med de bedste midler.

Iværksættere skal ikke kun vælge Business Angels for pengenes skyld, men også for at få del i og aktivere deres viden og erfaring. Der er således tale om intelligent kapital.

Vores mentorer og "engle" er der for dig, men de vil stille en del krav. Kravene vil afspejle, at de vil sikre, at virksomheden får succes. Og kravene tager ofte udgangspunkt i de krav, de selv har mødt eller har stillet sig selv for at få succes. Sandsynligvis er en Business Angel kun med i virksomheden i en periode på mellem 2 og 6 år. I denne periode skal virksomheden videreudvikle sig og blive klar til "next step".

Vores mentorer og "engle" er der for dig, men de vil stille krav

Business Angles liste

Er du Business angel?

Kontakt os her

Business Angels

Indsend dit projekt

Indsend en god beskrivelse af dit projekt. Sørg for at gøre det relativt kort og præcist. Du kan vedhæfte forskellige bilag i form af pdf-filer, jpg-filer eller lignende.

Indsendte projekter screenes

Venture City Horsens gennemlæser og screener alle indsendte projekter.

Enkelte udvælges

Efter screening udvælges de projekter og ideer, som Venture City Horsens vurderer har potentiale.

I denne udvælgelse er det også muligt, at du bliver kontaktet af Venture City Horsens med gode råd og vejledning. Måske vurderes det, at du som en start har mere brug for en mentor end en Business Angel.

The Pitch - fremlæg!

Minimum 2 gange årligt afholdes der pitch for gruppen af Business Angels.

Det er her, du skal sælge din gode idé.

Du får 10 min. til at fremlægge. Herefter er der spørgerunde.

Til slut bydes der ind fra panelet, og det er her, mulige investeringer bliver en realitet.

Samarbejde indgås

Efterfølgende indgås de konkrete aftaler mellem virksomheden og Business Angels. Herfra slipper Venture City Horsens, og I er nu klar til sammen at udvikle og vækste.