Hvem, os?

Horsens har en kæmpe talentmasse af dygtige mennesker med idéer og virksomheder med gode produkter. Unikke idéer og produkter med potentiale til at føre til vækst, velstand og arbejdspladser.

Horsens rocker! Og Horsens udvikler vækstvirksomheder…

I foreningen Venture City Horsens har vi samlet viden, erfaring og de bedste kompetencer fra dygtige mentorer og Business Angels. De interesserer sig for at hjælpe dig, hvis du både har det rette personlige mindset og en idé, en prototype eller et produkt, men har behov for hjælp til at komme videre. Fælles for dem alle er, at de brænder for at bidrage til at udvikle Horsens som den succes, vi alle kender.

VCH har tilknyttet en lang række mentorer samt Business Angels.
Iværksætteri er ikke ”a walk in the park”. Uanset hvor unik en forretningsidé eller et produkt kan synes, og hvor tændt en iværksætter føler sig. Det er desværre et faktum, at mange uden den rette hjælp fejler eller opgiver at etablere den forretning, der kan lette og vokse sig sund og stærk. Der er mange faldgruber på vejen.

Derfor har vi i Venture City Horsens samlet et korps af mentorer i form af erfarne erhvervsfolk, der i flere tilfælde selv har prøvet at gå hele vejen. De stiller deres viden til rådighed og er klar til at give specialiseret sparring til iværksætterne. Målet er at realisere en sund vækst i nye virksomheder – eller at stoppe dem i tide. Det gøres ved at modne deres idéer med gennemtænkte forretningsplaner og sparring. Mentorerne kan give gode råd til forretningsudvikling, levere branchespecifik rådgivning og give tips og tricks i forhold til at etablere eller forbedre forskellige virksomhedsprocesser.

Finansiering er en typisk udfordring for mange iværksættere. Venture City Horsens har derfor tilknyttet en række virkelig skarpe Business Angels, der under de rette betingelser kan være villige til at investere i iværksætterens forretning. Det kan de både gøre med penge, deres viden og commitment. Du skal som iværksætter være i stand til at pitche din idé, dit produkt, status og vision. Og du skal være villig til at afgive noget af din virksomhed.

Venture City Horsens hjælper dig i gang

Mentor

Vi tilbyder viden, erfaring og sparring til ambitiøse forretningsudviklere og idemagere.

Læs om Mentorer

Business Angel

Iværksættere skal ikke kun vælge Business Angels for pengenes skyld, men også for at få del i og aktivere deres viden og erfaring.

Læs mere om Business Angel

Er du klar til at møde os? Så tøv ikke!

Ansøg nu