Mentor

Poul Bøtker

JUAL Group A/S: Bestyrelsesformand
TurnAid ApS: Bestyrelsesformand
EPC Technology A/S: Bestyrelsesformand
United Industries A/S: Bestyrelsesformand
United Properties A/S: Direktør og bestyrelsesmedlem
STH NORDIC APS: Direktør
STH CAPITAL APS: Direktør

Hovedkompetencer
Bestyrelsesarbejde, Strategi, Forretningsudvikling, Produktion og Salg

Branchekendskab på ekspertniveau
Elektronik samt produktion i Danmark og Fjernøsten.

Med mere end 15 års erfaring som virksomhedsejer, direktør, bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en række internationalt orienterede virksomheder, har jeg opnået stor erfaring i virksomhedsdrift samt strategi og forretningsudvikling.

Jeg har succesfuldt gennemført strategiforløb og efterfølgende eksekveringer i flere virksomheder indenfor forskellige brancher, herunder også turn-around forløb med succes. Jeg har desuden praktisk erfaring med exits samt M&A forløb, herunder værdioptimering, forhandlingsforløb, due diligence og hvad der i øvrigt følger heraf.

Gennem årene har jeg været involveret i startup virksomheder, både i rollen som ejer og som rådgiver, og har derigennem opnået stor viden og forståelse for virksomheder i denne fase og deres udfordringer.

Jeg har blandt andet etableret virksomheder i Kina og Hong Kong og, via disse selskaber, opbygget en portefølje af leverandører og producenter som stadigt er en del af forsyningskæderne til en lang række prestigefulde aftagervirksomheder.

Jeg har stor international erfaring og jeg er vant til at arbejde på strategisk såvel som på operationelt niveau.

Min uddannelsesmæssige baggrund er elektronikmekaniker og svagstrømsingeniør suppleret med HD i afsætningsøkonomi samt bestyrelsesuddannelser.

Efter succesfulde salg af BHE A/S, BHE T/C (Guangzhou) samt Gludas Ltd. (Hong Kong), som jeg alle var medejer af, arbejder jeg nu udelukkende med advisory board-, mentor- samt bestyrelses- og rådgivningsopgaver.

Som mentor kan jeg bidrage med min erfaring og forretningsmæssig indsigt, gerne indenfor bl.a. udvikling af forretningsmodeller, R&D, prototyper, igangsætning af produktion, salg samt - måske vigtigst af alt; en kom-ud-over-rampen-strategi.

Jeg er ordholdende, målrettet og seriøs med de ting jeg foretager mig. Jeg forventer det samme af mine mentees.

Jan Lindegaard

Kontakt mig hvis du ønsker at blive mentor

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk