Mentor

Peter Agentoft Nielsen

Partner Agentoft Advokater

Hovedkompetencer
Forretningsudvikling, Salg, Jura, Strategi, Bestyrelse.

Jeg har udpræget fokus på løsninger og resultater - og at alle gode forretninger bygger på stærke netværk og personlige relationer. Min værktøjskasse er juraen, og der er jura i rigtigt mange forhold i erhvervslivet. Kunsten består i at få juraen til at virke positivt og konstruktivt.

Det kræver både dygtige advokater som kan deres håndværk, men i ligeså stort omfang at de erhvervsdrivende er opmærksomme på problemstillinger og faldgruber - sådan at man kan manøvrere udenom dem. Det mener jeg at jeg kan hjælpe med/åbne op for ved at få lov til at komme tæt på iværksætterne. I øvrigt mener jeg at dette kan kædes sammen med forretningsudvikling og salg, hvilket jeg også har erfaring med fra min egen forretning.

Derudover har jeg selv prøvet at være i gennem en virksomhedsskilsmisse, hvilket har givet mig erfaringer, som ikke kan læses i en lærebog.

Jeg forventer at mine mentees er åbne og klar til at bruge tid på at drøfte/tale om deres forretning og om muligt at blive "provokeret" på deres opfattelse af virkeligheden.

Jan Lindegaard

Kontakt mig hvis du ønsker at blive mentor

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk