Mentor

Mikkel Ussing-Kelstrup

Stilling: International SEO Manager, Trendhim

Hovedkompetencer
Søgemaskineoptimering (SEO), Betalt annoncering på Google (Adwords), Online Analyse (Google Analytics), Brugeradfærd online (Split test – hvordan agerer brugerne online), Content marketing (tekst, billeder og film), (Youtube tilstedeværelse)

Branchekendskab på ekspertniveau
Topniveau både på dansk og internationalt niveau.

Jeg er 40 år og arbejder som international SEO manager, hvor jeg er chef for et team på 9 mand. Jeg brænder for online marketing og især SEO-delen. Jeg kan supplere jeres team med en bred og dybdegående erfaring med online marketing. Da internettet er den vigtigste marketingskanal, mener jeg, at jeg kan supplere med konstruktive indspark i forhold til online tilstedeværelse.
Jeg forventer, at den pågældende mentee er seriøs, når vedkommende vil trække på min hjælp. Desuden forventer jeg, at vedkommende overholder de aftaler, vi laver.

Jeg har arbejdet med hele spektret af virksomheder lige fra nogle af de største virksomheder i Danmark til iværksættere.
Jeg har arbejdet som partner i et større Dansk online marketing bureau (Riveronline).
Jeg har desuden arbejdet som marketing manager for VVS-Eksperten, så jeg har også forståelsen for retail og offline delen.
 

Ønsker du at blive mentor
tilknyttet VentureCity Horsens?
Lad os høre fra dig!

Kontakt os