Mentor

Ida Catharina Larsen

Hovedkompetencer
Strategi og forretningsudvikling, strategisk kommunikation/markedsføring/branding/salg, analyse og dataindsamling, design, social ansvarlighed.

Branchekendskab på ekspertniveau
Strategisk kommunikation/branding/markedsføring

Tidligere iværksætter med kompetencer indenfor kommunikation, branding og markedsføring

Jeg byder ind med 10 års erfaring inden for strategisk kommunikation/markedsføring/branding (både online og offline). Herunder erfaring med events, HR, ledelses- samt forretningsudvikling i bredere forstand.
Desuden erfaring med design og konceptudvikling fra eget iværksætterperspektiv og 13 års erfaring med salg og visuals fra detailbranchen.

Siden mine teenageår har jeg interesseret mig for konceptudvikling. Jeg har selv været iværksætter inden for livsstilsbranchen med både beauty og smykker og var også involveret i en af Danmarks første start ups baseret på professionel influencer marketing i international kontekst.

Jeg er analytisk, kreativ, indlevende og udviklingsorienteret. Jeg besidder både teoretiske og praktiske kompetencer og har sans for både store strukturer og små detaljer. Mit mindset er internationalt og jeg har kendskab til et bredt udvalg af brancher.
Det giver mig et godt afsæt for at kunne hjælpe med at udvikle mange typer virksomheder.

Socialt ansvar er et særligt interesseområde for mig, og jeg vil især gerne bidrage til positiv udvikling i forhold til at passe på naturen, os selv og hinanden.

Min tilgang til arbejdet er strategisk og jeg har et skarpt øje for muligheder og risici.
Jeg trives med at gøre en forskel, og du kan forvente en ærlig og ligefrem dialog i øjenhøjde.

LinkedIn-profil
linkedin.com/in/idacatharina

Jan Lindegaard

Kontakt mig hvis du ønsker at blive mentor

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk