Mentor

Henning Sandager Andersen

Hovedkompetencer
Strategi, Forretningsudvikling, Idegenerering & Innovation, International Afsætning, Organisations Struktur & Ledelse, Bestyrelsesarbejde.

Branchekendskab på ekspertniveau
Industriel afsætning (distribution/direkte), vandindustrien generelt.

Indsigt og erfaring i forretningsmæssig drift, globalt.

Uddannet elektromekaniker og maskinmester. Herefter 37 fantastiske år i Grundfos koncernen med globalt ansvar indenom forskellige områder, gennem årene. Primære områder og dermed erfaring kan opsummeres som Product Management, Produktudvikling, Marketing, Salg, New Business og Strategi. Endvidere generel organisationsudvikling, bestyrelsesarbejde og opkøb af virksomheder og har erfaring fra 11 år i udlandet (Saudi Arabien, Dubai og Sydafrika).

Som mentor, ser jeg mig selv tilbyde et særkt engagement i de projekter/udfordringer den enkelte mentee måtte stå overfor. Først og fremmest at  bidrage med min erfaring og være den uforpligtende modpol at spille bold med, og ikke mindst forsøge at hjælpe med at sætte retning. Endvidere ser jeg mig selv som en god sparringspartner omkring innovation/nye ideer og at få testet tingene af.

Jeg forventer, at mentee er direkte, åben og ærlig og har ønsket om et længere engagement (hvor relevansen er til det), da det ofte kun er igennem gensidig passion at succes opnås.

Jan Lindegaard

Kontakt mig hvis du ønsker at blive mentor

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk