Mentor

Charlotte Schwartz

Co-founder af ROOTS DENMARK by Secher & Schwartz, der arbejder med styling & indretning

Hovedkompetencer
Salg, design, strategi, detail, forretningsudvikling

Branchekendskab på ekspertniveau
Mode- og interiørbranchen samt køkkenbranchen

HÅBER som mentor, at kunne bidrage med sparring, gode idéer, netværk, positive og konstruktive iagttagelser, erfaringer fra salg/projektledelse/markedsføring, kendskab til detailbutikker og det at være iværksætter.

Som person er jeg struktureret, har overblik, er en stærk koordinator og jeg vil glæde mig til, at gøre brug af mine kompetencer i samspil med en mentee, som har drive, fokus og god energi.

Jeg har drevet Trend & Design Aps, hvor jeg som selvstændig salgsagent, hvor jeg har besøgt primært mode- og interiørbutikker, bolighuse og været med til produktudvikling, messer og andre salgsfremmende aktiviteter. Været omkring drift af webshop og butik og er nu i kompagniskab i ROOTS DENMARK BY SECHER & SCHWARTZ, hvor vi arbejder med indretning, styling og event for både private og erhverv.

Sideløbende er jeg i bestyrelsen for FOF og medlem af Nordea’s Bankråd Østjylland. Begge opgaver som giver mig en bredere indsigt og viden og hvor jeg byder ind med de lidt mere ”kreative og bløde” værdier, herunder markedsføring, salg, idéoplæg og strategi sparring.

Tidligere shop- & interiørdesigner samt marketing- og projektleder i køkkenbranchen.

Jan Lindegaard

Kontakt mig hvis du ønsker at blive mentor

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk