KARMA kapital til at deltage på Copenhagen Fashion Week

Alene det at nogle af de større huse og kæder holder øje med dit brand er særdeles værdifuldt. Hvad får man som lille start-up ud af at deltage på Copenhagen Fashion Week? 

Virksomhed
Raha Asadi


Modtaget hjælp til
Messedeltagelse Copenhagen Fashion Week

I midten af august 2019 deltog RAHA ASADI for første gang hos Revolver på Copenhagen Fashion Week med sin 2020 collection, som hun håber at få ud i et antal danske modeforretninger. Raha har fået 14.000 kr. i Karma kapital fra Venture City til messedeltagelsen – ellers kunne det ikke lade sig gøre.
Raha er designuddannet i København, men længe inden var hun gået i gang med at skabe sit eget brand. Hendes baggrund er persisk, dansk og canadisk - et stærkt kulturelt afsæt for at sælge til hele verden.
Til daglig er hun ansvarlig for Diesels butikker i ILLUM og Magasin, så hun står midt i markedet hver dag, og investerer alt hvad hun har af overskud (tid og penge) i sit brand. Så sommerferien springer hun også over i år. Til gengæld får hun meget støtte fra mange sider fra folk i modebranchen som tror på hendes brand
Raha bor i København men har stærke relationer til Horsens, hvor hendes virksomhed hører til. Det gælder bla. Tonny Jensen og Phuc, der begge besøgte hende på Copenhagen Fashion Week.

Udbyttet af at deltage i modeugen er at få kontakter med potentielle indkøbere fra detailforretninger. Og det har hun fået, selvom hun er helt klar over, at langt fra alle kontakter vil føre til aftaler, men alene det at nogle af de større huse og kæder holder øje med hendes brand er særdeles værdifuldt. Hun regner derfor også med, at skulle deltage på messen igen de næste 2 år, før hun har fået tilstrækkeligt hul igennem på det danske marked. Alligevel tænker hun allerede på, hvornår hun skal deltage i Paris eller Milano.
Vi ønsker hende held og lykke på rejsen, og håber at hun vender tilbage efter kapital fra VCH Business Angels, når hun er klar til at skalere sin forretning op ☺
Tjek hendes tøj ud på http://www.rahaasadi.com/ 

Andre cases

Planet Nusa henter millioninvestering i Venture City

Fashion iværksætterne Kristine Esmer og Mille Skat pitchede i juni for Venture City. Og de var så ov...

Læs mere

Viervenner

Signe Næssing fortæller her om hendes samarbejde med de to Business Angels der har investeret i.Vi e...

Læs mere

Watery

Hør Daniel fra Watery fortælle om sit mentorforløb hos Venture City Horsens. Daniel blev senere land...

Læs mere

QuadSat

Dronevirksomheden Quadsat er stiftet af studerende fra VIA i Horsens.I 2019 er de af The Robot Repor...

Læs mere

Jan Lindegaard

Skriv til mig hvis du søger hjælp til KarmaKapital

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk

Mentor

Vi tilbyder viden, erfaring og sparring til ambitiøse forretningsudviklere og idemagere.

Læs om Mentorer

Business Angel

Iværksættere skal ikke kun vælge Business Angels for pengenes skyld, men også for at få del i og aktivere deres viden og erfaring.

Læs mere om Business Angel