Mentor

Henrik Kjærgaard Clausen

Ejer: TenBirds
CEO: Dansk Software ApS Business
Coach: Bering StartUp

Hovedkompetencer
Forretningsudvikling, bestyrelsesarbejde, strategi, salg, marketing

Branchekendskab på ekspertniveau
Camping- og analysebranchen, Mellemøsten og Korea

Forventningerne går begge veje

Igennem de seneste 17 år har jeg arbejdet med optimering af virksomheder på tværs af brancher og kundetyper via strategisk og kommerciel forretningsudvikling.

Min erfaring ligger inden for strategiudvikling, primært markedssegmentering, inkl. pris- og produktoptimering, salg- og marketingstrategier samt identificering og implementering af værdier, vision og mission.

Jeg er vant til at drive processer, sætte nye skibe i søen, udfordre gængse tankegange, og jeg sætter altid barren højt, hvilket jeg forventer, at en metee ligeledes gør.

Branchemæssigt har jeg blandt andet erfaring inden for teknologitunge virksomheder og konsulentbranchen, og geografisk har jeg viden om og netværk i Mellemøsten og Fjernøsten.

Min konsulentvirksomhed hedder TenBirds. Navnet kommer fra det danske ordsprog “En fugl i hånden er bedre end ti på taget” – det vil jeg nemlig gerne vende om. Det er fint, med den ene fugl, man har i hånden, men jeg vil meget hellere tage fat i de ti fugle på taget og lægge fokus der – på de uudforskede muligheders udvikling. Det handler for mig om at være udfordrende, innovativ og altid stille spørgsmål, så en forretning kan udvikle sig og vokse. Det tankesæt skal en mentee ligeledes gribe.

Du skal ikke vide, du skal tro! Selvfølgelig skal du tænke dig om og analysere, inden du træffer store beslutninger. Men du kan altså ikke analysere eller lægge store strategier for alt. Nogle gange skal du mærke efter og vurdere og træffe en afgørelse efter, hvad du selv virkelig tror på.

- Henrik Kjærgaard Clausen

Ønsker du at blive mentor
tilknyttet VentureCity Horsens?
Lad os høre fra dig!

Kontakt os