Mentor

Rasmus Salling

Hovedkompetencer
”HR-chef” (strategisk sparring, rekruttering, organisationsdesign, udviklingsdialoger, kompetenceudvikling), Ledelse, Rådgivning og salg, Forretningsudvikling

Branchekendskab på ekspertniveau
HR området primært, samt rådgivning/salg – den finansielle sektor, og er ved at opbygge kendskab på det juridiske område.

Jeg har +15 års erfaring med HR og ledelse fra bl.a. den finansielle sektor men også andre fagområder, hvor stærk faglighed og gode kundeoplevelser/relationer har været vigtig for forretningens succes.
I dag er jeg ansvarlig for daglig ledelse, forretningsudvikling og HR i LRP Advokater, der er en all-round advokatvirksomhed for både private og erhverv, med horsensianske rødder tilbage til fusion i 2000.
Vi beskæftiger ca. 60 ansatte og en årlig omsætning omkring 50 mio. DKK.

Som person og leder er jeg både imødekommende og samtidig både passioneret, engageret og ambitiøs.

Jeg har af flere omgange været mentor for kandidatstuderende ved AU BSS (Handelshøjskolen i Aarhus) så sammen med min joberfaring, har jeg erfaring med at lytte og vejlede folk på mange niveauer.

Min forventning til en mentee er, at vedkommende går ind til opgaven med engagement og brænder for det ”projekt” man har sat i gang. Hvad og hvor det så er man har behov for hjælp, kan være svært at definere, men det kan vi sammen finde ud af. Hvis ikke jeg kan hjælpe, så har jeg måske nogen i mit netværk der kan. Vigtigst er det, at mentee selv ejer ”udfordringen”.

Privat er jeg gift med Birgitte, og vi bor i Horsens midtby sammen med vores 3 børn på hhv. 10, 13 og 15.

Jan Lindegaard

Kontakt mig hvis du ønsker at blive mentor

Jan Lindegaard
Email: jl@venturecity.dk